The End.

How I Met Your Mother Season 4 är slut och en ny säsong väntar. Kommer nog göra iordning några avsnitt redan ikväll som kommer börja publiceras om några dagar, har inte bestämt än. Men så länge kommer det nog dyka upp en del avsnitt från favoritserien The Big Bang Theory eftersom det finns en del avsnitt kvar!

Ska också publicera listan över alla avsnitt på HIMYM säsong 4!


Kommentarer
Postat av: Amelia

Jag såg din kommentar på min blogg, tack tack!

Såvitt jag vet så måste man fuska för att få en alien-baby på sims 2! I alla fall så kan du göra på två sätt: skriv in boolprop testingcheatsenabled true. Sedan håll in shift och klicka på ett teleskop (minns inte riktigt vad alternativet heter). Låt simmen titta i det, den kommer se ett UFO komma och simmen sugs upp. Efter några timmar kommer den tillbaka och är gravid med en alien (simmens kön spelar ingen roll). Efter tre dagar kommer simmen att föda en alien!

Sätt 2: Skriv in testingcheatsenabled true. Håll in shift och klicka på din sim, välj "spawn..." bland alla alternativ, sedan väljer du "Tombstone of L n D" och sedan väljer du "make me alienpregnant". Men nackdelen med det är att det är inte säkert att det blir en alien varje gång.

2011-04-17 @ 22:19:38
URL: http://Simblogg.bloggplatsen.se
Postat av: agnes

fin blogg ! :D

2011-04-18 @ 10:26:17
URL: http://agnesnelsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du skriva till mig?:

Trackback
RSS 2.0