Lufthål...

Älskar när det går tre veckor mellan gångerna man bloggar... MenMen, jag har ändå inte så stor lust att blogga längre och det är skönt att göra det när man vill. Och idag ville jag tydligen det. haha...

Bokade min studentmössa i tisdags och den kommer kosta 714 kronor.. Blev ändå rätt så bra tror jag. Inte för dyr men den kunde ju gärna ha varit billigare. Men man tar ju bara studenten en gång, även om jag kommer använda min studentmössa max 7 gånger.

Har för övrigt varit nervös i en vecka nu. Idag eller imorgon kommer vi som har sökt att få bli konfirmantionsledare för 97:orna få ett brev hem och få reda på om vi blir ledare eller inte. Och om jag inte minns fel så är det mindre chans att man blir ledare iår än förra året för det är jättemånga som har sökt iår. Har för mig att det är runt 80 personer som ska väljas ut till ca 30 ledarplatser.. Så jag är jättenervös. Tänk om jag inte blir ledare? Vad ska jag då göra nästa sommar? Jag kunde inte koncentrera mig i skolan ordentligt idag. Och när väl brevet från kyrkan kommer så kommer jag inte våga öppna det.

GAAH jag blir galen!Nattdjur

I och med det här inlägget så tror jag att jag bevisar det faktum att jag är en nattmänniska ganska så mycket.
Klockan är runt halv fyra och jag har absolut ingen lust att gå och lägga mig. Huset är helt tyst, det är bara jag som är vaken och det är nu jag trivs som allra bäst. Spelade lite The Sims 2 på eftermiddagen, har faktiskt inte gjort det på hela veckan och det var en befrielse säger jag bara! I den familjen jag spelade på så växte mina simmar upp/ner till gamlingar och jag är så himla trött på den åldern! Dom blir bara så himla gamla! Man spelar och spelar men dom dör ju för sjutton aldrig. Så, jag brukar göra så att mina simmar får barn ganska sent i deras vuxna ålder, och när de är gamlingar så är deras barn fortfarande ganska små. Då har jag fortfarande en anledning till att spela på den familjen! Whoho.
Och förresten, det är såhär loggan för The Sims 2 borde sett ut! (eller..?)
RSS 2.0