Twitter

Jodå - jag har också twitter. Mest har jag det för att följa andra.
Jag följer bland annat
Neil Patrick Harris (som spelar Barney Stinson i How I Met Your Mother)
Barack Obama
Kaley Couco (spelar Penny i Big Bang Theory)
Ashley Greene (spelar Alice i Twilight-filmerna)
Jay Leno
Ellen DeGeneres
Kunal Nayyar (spelar Raj Koothrapoli i Big Bang Theory)
...
och några till.

 

Follow flickalilla on Twitter


Louise Jansson


Så, det här är alltså jag och min nya blogg.
Jag heter Louise Jansson, är 17 år och bor i en liten ort vid namn Vallentuna norr om Stockholm. Här händer det faktiskt en hel del, tro det eller ej. Vallentuna är (om jag inte säger fel nu...) Sveriges runstens-tätaste (flest runstenar) kommun och var fjärde invånare i Vallentuna kommun är en häst. Till försvar kan jag säga att Vallentuna Kommun faktiskt är väldigt stor....

Iallafall - tillbaka till mig. På fritiden är jag med i scouterna och har varit det de senaste 10 åren och det blir bara roligare och roligare! Jag är med både som ledare för barn i årskurserna 3 till  4, men är också med som deltagare tillsammans med fyra andra i min ålder.     
Scoutingen är det bästa som har hänt mig och höjdpunkten år ut och år in är det årliga sommarlägret.


Men, jag håller inte bara på med scouting. Jag är även med i kyrkan. Nästan varje onsdag går  jag på ungdomsmässan (på en halvtimma) i Vallentuna Kyrka och efter det är det SKU som  gäller! SKU står för Svenska Kyrkans Unga, vi umgås, spelar spel, fikar, spelar tv-spel och  annat skoj som man gör när man umgås!
Jag är också aktiv inom konfirmationen. Har gått ledarutbildningen och varit konfirmationsledare en gång. Och i sommar ska jag vara konfaledare igen! Det förgyller  sommaren! 


Vill du veta vad jag lyssnar på?
Tryck här för att komma till min musik på Spotify! 

 


The Big Bang Theory: Handling

Tänker börja lägga upp Big Bang Theory och för er som inte vad den handlar om så har ni en liten beskrivning här:

Från skaparna Chuck Lorre och Bill Prady kommer nu Big Bang Theory, vilken är en sitcom som visar vad som händer när de båda hyperintelligenta rumskamraterna Sheldon och Lenoard möter Penny, en vacker kvinna som flyttar in som granne, och de båda rumskamraterna inser att de inte vet någonting om livet utanför labbet. Vid sidan av har vi även deras två bästa vänner Howard och Rajesh.


RSS 2.0