10 anledningar till att du är beroende av Facebook

Hittade denna roliga lista på här.
1: Du vaknar upp efter en galen kväll och surfar in på facebook för att vänförfråga någon du pratade med under festen.
2: Du märker att du kollar på dina vänners vänners bilder och inser hur är patetiskt det är men du fortsätter ändå.
3: Du har kommit över en grym låt på youtube och du trycker på "gilla"
4: Du har facebook som startsida.
5: När du tar på tangentbordet är dina fingrar autmatist på "FA" som sedan fylls med ce och book.
6: Du loggar aldrig ut från facebook.
7: Du går in på någons profil och inser att ni har gemensamma vänner och tänker han/hon måste jag vänförfråga.
8: Du har över 500 vänner men du känner mindre än 10% av de.
9: Du spenderar mer tid framför facebook än dina skolböcker.
10: Sista anledningen är... Din kompis har blivit tillsammans eller gjort slut med någon och det är via facebook du får reda på det

Blev lite tajt med How I Met Your Mother Säsong 5. Har inte gjort iordning några inlägg än, blir nog efter påskhelgen. Det är ju så jäkla skönt att vara utomhus! Sitter just nu på verandan i vårat provisoriska uterum. Pappa byggde det till mammas födelsedag, när hon fyllde 50. Men det är två år sen nu.. Men det är så jäkla skönt med ett litet uterum! Bäst är det när det regnar ute och man hör regnet smattra mot taket!


The Big Bang Theory Season 1 Episode 17 - The Tangerine Factor
The Big Bang Theory Season 1 Episode 16 - The Peanut Reaction
The Big Bang Theory Season 1 Episode 15 - The Pork Chop Indeterminacy
The End.

How I Met Your Mother Season 4 är slut och en ny säsong väntar. Kommer nog göra iordning några avsnitt redan ikväll som kommer börja publiceras om några dagar, har inte bestämt än. Men så länge kommer det nog dyka upp en del avsnitt från favoritserien The Big Bang Theory eftersom det finns en del avsnitt kvar!

Ska också publicera listan över alla avsnitt på HIMYM säsong 4!


60 sekunder JAG

Satt kvar i över en timme efter skolan slutat, bara för att redigera klart min 60-sekunders film om mig själv.
Man kan ju tycka att det inte tar så lång tid att redigera en film på 60 sekunder. Men jo det gör det. Jag satt mellan 12 och 16:40 och redigerade non stop!

Och såhär blev resultatet!
Skogspromenad

Var ute och filmade i skogen imorse. Gick iväg vid halv nio med ryggan packad och stativ i handen. Kändes ganska roligt och pinsamt att gå igenom mitt kvarter med full utrustning och kängor, haha. Men vädret var helt underbart och det var så skönt att få komma ut i skogen! Fåglarna kvittrade och solen sken och det är då jag verkligen får sinnesfrid. Älskar att gå ute i skogen och vara i naturen och liksom, bara vara.

Hade någon sett mig när jag var ute och filmade hade det blivit pinsamt. Men nu gjorde det inte det och så blev det inte det. Hängde ni med?

Till och börja med så fick jag lägga ner stativet med kameran, eftersom den skulle vara så långt ner.. Fick också provgå och filma för att kolla så att kameran stod (låg) på rätt plats. Tror jag provade att gå typ 8 gånger för varje plats, haha.
Kluttade därför ihop den här lilla skitiflmen. Den blev ganska dålig, gjorde den i Movie Maker och det laggade som tusan så jag kunde inte riktigt se vad jag gjorde.. Men slutet på den blev som jag ville..
The Big Bang Theory Season 1 Episode 13 - The Bat Jar Conjecture
Mediaelev

Lånade hem stativ och en liten liten filmkamera från skolan. Vi ska nämligen göra en "film" om oss själva på 60 sekunder. Kul? Tja, ganska. Om bara vädret hade varit bra så att jag faktiskt kunde göra det jag hade tänkt mig. Men vi får se om jag lyckas ändå. Håller på att vela fram och tillbaka hela tiden om hur jag ska göra. Hade en idé först, sen kom jag på en annan ungefär en vecka senare och nu imorse kom jag på ytterligare en idé... Den tredje och senaste idén är verkligen den enklaste att göra. Men sen tror jag inte att den symboliserar MIG sådär på rak arm.. Men vi får se. Filmerna ska tydligen vara klar på fredag men det tror jag banne mig inte att jag kommer bli, haha!

Lyssnade när Mattias Klum var och besökte Morgonpasset i P3 imorse, och han är en man med mycket äventyr bakom sig! Han var till exempel den första svenska fotografen som fick sin bild på omslaget på en av National Geographic's tidningar! Efter att besöket på Morgonpasset var slut så gick jag in på Sommar i P1's hemsida. Ni vet det där programmet som sänds en timma varje dag under sommarhalvåret där det varje dag är en sommarvärd som pratar. Laddade ner Mattias Klum's program och satt och lyssnade på det under lektionen. Så himla intressant!

Bli naturfotograf? JA!
Finns nog inget roligare att göra. Men sen kommer frågan - är det verkligen bra/kul att ha sin hobby som arbete? För vissa är det bra, de tycker bara att det blir roligare och de blir allt bättre på det. Men för andra kan det vara så att man bara blir trött på det man gör och man vill inte längre ha det som varken hobby eller arbete. Och det vill inte jag att det ska bli för mig, jag vill fortfarande tycka att det är roligt att fota! För det är roligt!
Sen att jag inte har haft nån lust att fota under de senaste månaderna är en annan sak, men jag känner att jag börjar på tillbaka lusten att fota igen. Ge mig bara sol!

(ojoj det här inlägget blev visst ganska långt..)

 
23 - As Fast As She Can


The Big Bang Theory Season 1 Episode 12 - The Jerusalem Duality
Watch The Big Bang Theory Online For Free!
22 - Right Place Right Time
The Big Bang Theory Season 1 Episode 14 - The Nerdvana Annihilation
21 - The Three Days Rule


The Big Bang Theory Season 1 Episode 11 - The Pancake Batter Anomaly
Watch The Big Bang Theory Online For Free!20 - Mosbius Designs
The Big Bang Theory Season 1 Episode 10 - The Loobenfeld Decay

19 - Murtaugh

Bathtub troubadour

 Ta er tid för att lyssna på den här låten, så himla fin! Det är en av alla sjukt musikala personer i SKU.

Lyssnade ni inte på låten jag rekomenderade igår? Lyssna då på den här!
Lyssnade ni på låten igår? Den här är bättre!
Lyssna också på den här covern!

18 - Old King Clancy


Boys Don't CryTycker att ni ska ta er tid att lyssna på den, den är så himla fin och han har den där underbara rösten som låter lite hes. (Hes var ett konstigt ord att skriva..)
Det var min goda vän Rebecca som visade mig den här videon på tubarnas tub nämligen YouTube. Tycker att den är underbart fin och jag säger bara: LYSSNA

Låten Boys Don't Cry av den unga killen Ulrik Munther!

The Big Bang Theory Season 1 Episode 9 - The Cooper-Hofstadter Polarization

17 - The Front Porch


The Big Bang Theory Season 1 Episode 8 - The Grasshopper Experiment

Bara för att Big Bang Theory är så jävla bra!!!
RSS 2.0