Ny design!

Har idag suttit och lekt med en ny design och jag börjar bli ganska så nöjd.. Vad tycks?

Blogg.se-appen

Det här är mitt första inlägg från blogg.se-appen! Får se om den är bra och om inlägget blir som jag vill ha det.

So long!Ja just det ja

Kom för en stund sen på att jag har en blogg.. LOL. Har tagit upp intreset för The Sims 2 så det är det jag har ägnat mig åt de senaste två veckorna.. Bra va. Jag laddade ner några häftiga möbler för ungefär en vecka sedan, och sedan dess har det gått utför, jag laddar ner ungefär 10 saker per dag, om inte mer.. Men det är så roligt, alla nya hus blir så annorlunda i jämförelse med de gamla! Har faktiskt lyckats bygga några snygga hus, ska försöka om jag kan hitta bilderna på datorn och sedan lägga upp dom här.
Men nu ska jag fortsätta spela The Sims Social på Facebook!The Big Bang Theory Season 2 Episode 8 - The Lizard-Spock Expansion

The Big Bang Theory Season 2 Episode 7 - The Panty Piñata Polarization
Mor och Far

Två bilder från Ibiza när vi var där innan Midsommar. Önskar bara att jag fotade mer under veckan... Det var faktiskt ganska fint där!

Nattliga funderingar

Fick ett sånt stort behov av att skriva av mig, och eftersom jag inte har påbörjat mitt projektarbete där jag ska skriva en bok och sedan designa en framsida till den (okej, jag har inte orkat börja skriva på den) så är det tur att jag har en blogg! Oj, det där råkade visst bli den längsta meningen någonsin. Tur då att jag gjorde en parentes där det är meningen att man skata ett nytt andetag. Har egentligen inget speciellt att skriva om, fick bara viljan att skriva ner massa bokstäver som bildar ord och tillsammans bildar meningen där resultatet blir en text. Däremot en osammanhängade text, visst. Men fortfarande en text.

Och varför sitter jag här och skriver klockan ett på natten när det är skola imorgon? Jo det ska jag berätta. Jag är ledig imorgon. Eller, vi har projektarbete i fyra timmar men eftersom vi inte har någon lärare på de lektionerna så får vi jobba hemifrån, så länge vi skriver loggbok så att våra lärare vet vad vi gör. A.k.a jag kommer ta sovmorgon imorrn och jobba när jag känner för det, för så får vi göra. Så länge vi jobbar lika länge som de har tidlagt lektionerna på schemat. Och eftersom jag inte jobbar så bra på dagarna, om jag nu inte är motiverad för det, så gör jag det på nätterna. Runt klockan 23 - 01 så skriver jag som bäst. De vetenskapliga rapporterna jag skrivit genom skolan har jag skrivit hemma på kvällarna. Det blir helt enkelt bäst resultat då. Det "roligaste" var när vi skulle skriva världens tråkigaste rapport om en geografisk region och hur klimatet ser ut där. Vi fick ungefär en månad på oss, inklusive sportlovet om man ville jobba då, men jag gjorde inte så mycket då.. Visst, jag hade en region som det inte fanns så mycket fakta på men ändå, jag kunde ha jobbat mer aktivt. När det var ungefär en vecka kvar till inlämning av rapporten så bytte jag region och skrev alla delar i rapporten utan den sista, med sammanfattning och analys, på tre kvällar. Resultatet på rapporten blev MVG-. Lite ironiskt eftersom jag tyckte det var det tråkigaste jag någonsin gjort och jag gjorde det på några kvällar... Bra där..
Nej men nu ska jag nog skissa lite på projektarbetet, det är kanske inte så bra med att börja arbetet med att ligga efter...

Rebeqqa Part 2

Två bilder på Rebecca från när vi var ute och äventyrade när det fortfarnade var relativt varmt ute..
The Big Bang Theory Season 2 Episode 6 - The Cooper-Nowitzki Theorem

The Big Bang Theory Season 2 Episode 5 - The Euclid Alternative

Nu är det ett tag sedan jag bloggade, men skolan har börjat och allt annat som hör till hösten.
Eftersom det är fredag tänkte jag bjuda på två avsnitt av en av mina favoritserier, The Big Bang Theory! Det första kommer här och det andra om en liten stund =D

Att vara sjuk..

.... Kan vara skönt om man är ensam hemma och inte är helt risig. Det är inte så najs att vara sjuk om man är som jag är nu. Jätteont i halsen och huvudet, medan mamma också är hemma och också är sjuk. Plus att hon är sämre än jag vilket betyder att jag måste ta hand om henne..

Usch och fy och blä.Sitter i skolan

Sitter i skolan och det är helt otroligt tråkigt... Och all luftkonditionering är typ avstängd i skolan så luften så står helt stilla och man är ständigt seg i huvudet.. Vilket inte är så bra eftersom vi ska börja spåna på projektarbetet och komma på vad man kan jobba om.
Skoj?

RSS 2.0