Släktkalas

Om ungefär en halvtimme så åker jag ner till Småland, igen. Var där förra helgen och fiskade kräfter med pappas kusin med familj, som vi gjort de senaste 30 åren (förutom den lilla detaljen att jag inte var född då).
Den här helgen så åker vi ner till samma ställe, övernattar där inatt och åker imorgon vidare ner till min morfar i Ronneby som fyller 80 år. Har egentligen ingen lust what so ever att åka iväg, men jag har inget val. Visst, morfar fyller år och han ska såklart firas, men det kan inte hjälpas att jag inte vill åka.

Dessutom är det styrelsemöte på söndag, då vi ska planera och sätta ihop i princip hela kick-offen. Och denna planering kommer jag med störst sannorlikhet att missa. Det suger rent ut sagt. Jag är ju med i styrelsen för att jag vill vara med och påverka och göra någon nytta, inte för att inte komma på mötena! Är riktigt arg över detta. Men om jag har tur så kan vi komma iväg från Ronneby i någorlunda tidig tid så att jag kan vara med iallafall en timme eller två av mötet. Annars tar jag för bövelen ett tåg eller en buss hem. Så det så!

ARgh.Kommentarer
Postat av: E B B A S O C H M I L L I E S - FOTOBLOGG

Svar:

Åh, jag tackar så hjärtligt :D

2011-08-26 @ 17:25:23
URL: http://ebbasochmillies.blogg.se/
Postat av: Maja | Photography

Sv: Nä, tyvärr så vet jag inte. Jag har en kod som gör så att wrappern blir genomsninlig, någonstans bland alla mina 1000 tals kommentarer.. :P

2011-08-26 @ 19:09:33
URL: http://morrmaja.blogg.se/
Postat av: » Jarinafoto

Svar: Boken heter Midvinterblod och är skriven av Mons Kallentoft :)

2011-08-27 @ 10:04:44
URL: http://jarinafoto.blogg.se/
Postat av: M E L I S S A S

jo, det är sant. Men jag vill inte att mina bloggläsare ska tycka att det är tråkigt att läsa om Justin Bieber. Visst, jag älskar honom. Men alla som läser min blogg ska tycka om det jag skriver :D

2011-08-28 @ 13:08:15
URL: http://meelissaaaa.blogg.se/
Postat av: Emelie

sv: jaa visst var tröjan fin? :)

är från monki!

2011-08-28 @ 20:49:23
URL: http://skiitbra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du skriva till mig?:

Trackback
RSS 2.0